Tudj meg többet rólunk!

szovok
Szállj be te is a CsillagSzekérbe!
2016-12-05

Tudj meg többet rólunk!

mr00012

Bemutatkozás

A CsillagSzekér Kézműves Webáruház csak magyar kézművesek és iparművész alkotók termékeit kínálja.

A háttérben dolgozó csapat hosszú évek, évtizedek tapasztalataival rendelkező kézművesekből, hagyományőrzőkből, népművészekből és iparművészekből áll, főként a Balaton-felvidéken élő, Veszprém-, Somogy-, és Zala megyei művészekből. Kirakodóvásárok, hagyományőrző rendezvények, kézműves üzletek és galériák tapasztalatait magunk mögött hagyva döntöttünk úgy, hogy a korral haladva, internetes felületen is értékesíteni szeretnénk termékeinket. Így a vásárlók számára könnyű, egyszerű lehetőséget nyújtunk arra, hogy akár otthon ülve, üzleti nyitva tartási időn kívül is, egyedi és szép termékek közül válogassanak.
Fő indíttatásunk az volt, hogy magunk is látjuk, mennyire elterjedtek ma hazánkban a külföldi árucikkek, a tömegével gyártott, silány minőségű termékek. A drága export áru – amely minőségileg is rengeteg kívánnivalót hagy maga után – könnyen elérhető ma a boltok polcain. Ám a saját magunk által előállított, minőségi termékek – amelyek legtöbbször egészségesebbek, szebbek, jobbak is – gyakran csak szűk körben terjednek, vagy nem ismertek. Ezt a kínálatot gazdagítva és színesítve jött létre a CsillagSzekér, amely nem csupán egy webáruház, hanem egy fajta szellemiség is. Magában foglalja a magyar hagyományok tiszteletét és követését, a tárgyi termékek szellemi és minőségi tartalmát, az egymást segítő magyar közösség összetartó erejét is.
Kínálatunk folyamatosan bővülő és megújuló.
A termékek egy része rendelésre is készülhet, ám nagyobb részük egyedi készítésű, amelyből az alkotó többet nem állít elő, így igazán személyre szóló, egyedi és különleges használati tárgy, vagy ajándék lehet a tulajdonosának.

Örömteli böngészést és vásárlást kívánunk minden kedves látogatónknak!

CsillagSzekér

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.